Let's Play ball

Nieuwe Job / Op pensioen

Knal nog een laatste keer op je toffe collega's ! Gaat "Sarah van marketing" een nieuwe uitdaging aan of gaat "De Jos" na lang zwoegen eindelijk op pensioen ? Kom nog eens gezellig samen. Speel een paar spelletjes en nadien kan je gezellig nog iets drinken of eventueel zelfs samen een frietje steken of een barbecue doen. Wij regelen alles behalve het afscheidscadeau.

Reserveren

Verjaardagsfeest

Op zoek naar een toffe activiteit met de jarige ? Sportief maar toch spannend ? Kom met een groep bij ons een paar spelletjes doen en nadien kan je samen nog iets drinken of iets eten. Je kan kiezen tussen frietjes (van de frituur !) of een barbecue. Wij regelen alles behalve de kaarsjes.

Reserveren

Einde Seizoen

Komt het einde of het begin van het seizoen van je sportclub er weer aan en wil je met het team eens iets anders doen waar samenwerking en conditie belangrijk is ? Kom bij ons een paar spelletjes doen en nadien kan je eventueel gezellig een "derde helft" houden met een hapje of een drankje. Wij regelen alles behalve een coach !

Reserveren

Vrijgezellen

Op zoek naar nog een laatste groot avontuur voor je makker of BFF de grote stap waagt ? Misschien zijn een paar spelletjes wel iets om de sfeer erin te brengen. Na de inspanning kan je in groep samen een vetlaagje aanleggen of al meteen erin vliegen met de eerste tournee. Wij regelen alles behalve een BOB.

Reserveren

Teambuilding

Teambuilding

Wil je een teambuilding organiseren die niet enkel samenwerking vraagt maar ook je mensen aan het bewegen brengt ? Waarom kom je niet een paar spelletjes spelen bij ons ? Nadien kan je de banden verder aanhalen bij een welverdiend glas of een heerlijke maaltijd. Wij regelen alles, maar de boekhouder zal je zelf moeten overtuigen.

Reserveren

Fritten

Zou je graag na het paintballen ook iets willen eten ? Laat het ons weten en wij zorgen dat er fritjes van de frituur komen na afloop. In samenwerking met Frituur Bart

Reserveren

BBQ

Barbecue

Had je graag ook gezellig samen gezeten na het paintballen en wil je de interne mens ook wat versterken. Dan is misschien onze barbecue formule wel iets voor je. Wij zorgen ervoor dat je na de activiteit gezellig kan aanschuiven voor een heerlijke maaltijd.

  • 2 stukken vlees /16 euro (varkensbrochette en BBQ worst)
  • of
  • 3 stukken vlees /18,5 euro (varkensbrochette, BBQ worst en gemarineerde kipfilet)

Inclusief Groentenbuffet, Sauzen en minibroodjes à volontè.
In samenwerking met Onze Traiteur

Reserveren
┬ę 2016-2021 PaintballHappening. All Rights Reserved.
Recensies