Verjaardagsfeest

Op zoek naar een toffe activiteit met de jarige ? Sportief maar toch spannend ? Kom met een groep bij ons een paar spelletjes doen en nadien kan je samen nog iets drinken of iets eten. Terwijl je speelt kan je pizza, kebap of zelfs frietjes laten leveren. Zelfs een taart van thuis is geen probleem ! Maar de kaarsjes zal je zelf moeten regelen.

Reserveren

Vrijgezellen

vrijgezel

Op zoek naar nog een laatste groot avontuur voor je makker of BFF de grote stap waagt ? Misschien zijn een paar spelletjes wel iets om de sfeer erin te brengen. Na de inspanning kan je in groep samen een vetlaagje aanleggen of al meteen erin vliegen met de eerste tournee. Wij regelen de pintjes en je laat een koerier de vettige hap gewoon aan tafel leveren. We hebben aan alles gedacht behalve een BOB, die zal je helaas zelf moeten zoeken.

Reserveren

Teambuilding

Teambuilding

Wil je een teambuilding organiseren die niet enkel samenwerking vraagt maar ook je mensen aan het bewegen brengt ? Waarom kom je niet een paar spelletjes spelen bij ons ? Nadien kan je de banden verder aanhalen bij een welverdiend glas of een heerlijke maaltijd. Wij regelen de materialen en voorzien een locatie waar jullie dan gerust een maaltijd kunnen laten leveren, maar de boekhouder zal je zelf moeten overtuigen.

Reserveren

Nieuwe Job / Op pensioen

Knal nog een laatste keer op je toffe collega's ! Gaat "Sarah van marketing" een nieuwe uitdaging aan of gaat "De Jos" na lang zwoegen eindelijk op pensioen ? Kom nog eens gezellig samen. Speel een paar spelletjes en nadien kan je gezellig nog iets drinken of eventueel zelfs een maaltijd laten leveren. Wij zorgen voor de inspanning en laven de dorst, de knabbel en het afscheidscadeau zal je helaas nog zelf moeten bestellen.

Reserveren

Einde Seizoen

Komt het einde of het begin van het seizoen van je sportclub er weer aan en wil je met het team eens iets anders doen waar samenwerking en conditie belangrijk is ? Kom bij ons een paar spelletjes doen en nadien kan je eventueel gezellig een "derde helft" houden met een hapje of een drankje. Wij regelen alles behalve een coach !

Reserveren
┬ę 2016-2022 PaintballHappening. All Rights Reserved.